Pitunjuk Panganggone

Pandhuan panggunaan: Aplikasi mlebu

APLIKASI INGGRIS

Resep Cahya
Miwiti perawatan kanthi njupuk esuk lan sore, sajrone seminggu, 1 kapsul utawa 5 tetes, banjur terusake sajrone 14 dina sabanjure kanthi nyerep 1 kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore. Sawise mandheg sajrone seminggu, baleni perawatan sing padha sajrone 3 minggu suwene. Sawise mandheg suwene 10 dina, wektu iki, tindakake perawatan 2 wulan berturut-turut kanthi tingkat kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore 1 dina saka 2.

Rata-rata Resep
10 tetes utawa 2 kapsul telung dina saben 3 suwene 15 dina, dipisahake seminggu istirahat. Sawise lan suwene 2 wulan kaping pindho saben dina lan saben dina liyane, 5 tetes utawa 1 kapsul. Kanggo infeksi iki, disaranake, utamane sajrone telung perawatan kaping pisanan, ngombe akeh banyu utawa teh herbal (udakara 2 liter sajrone 24 jam) lan ngetutake panganan sing diwetokake dhokter.

Resep intensif
20 nganti 30 tetes utawa 4 nganti 6 kapsul saben dina kaping pirang-pirang nganti 5 nganti 6 dina berturut-turut; sajrone 8 dina sabanjure, kurangake dosis nganti setengah.

Lenga Haarlem digunakake kanggo apa?

Minyak Haarlem dianjurake kanggo sapa wae sing pengin ngirit energi uga kabeh aset kanggo "kesejahteraan" kesehatan. Kekhususan minyak iki asale saka belerang sing bisa bioavailable sing ditemokake ing elixir. Pancen, belerang minangka elemen penting kanggo fungsi awak sing tepat amarga ana ing kabeh sel. Kajaba iku, penting kanggo mekanisme detoksifikasi, ambegan seluler lan duwe peran energik ing siklus Krebs. Minyak Haarlem uga dikenal bisa menehi kesejahteraan lan kaendahan kanggo kewan kanthi:

  • Ing nyeri sendi lan inflamasi
  • Saluran napas
  • Ing awak
  • Kulit lan rambut
  • Mula, kita duwe macem-macem produk Minyak Haarlem kanggo kewan: jaran, kucing lan segawon.

Pengaruh ing awak manungsa

  • Ing bidang bronchitis amarga kita ngerti manawa lendir kaya belerang
  • Ing bidang artikular amarga belerang tumindak rematik
  • Ing bidang dermatologis amarga belerang ora bisa diganti ing negara seborrheic
  • Ing bidang hati duwe fungsi detoksifikasi
  • Umume, tumindak sing menehi semangat
  • Lan peran penting ing elastisitas jaringan ikat

Pandhuan panggunaan: Aplikasi njaba

Kanggo APLIKASI OUTWARD

Aplikasi ing bal dermatologis amarga belerang ora bisa diganti ing seborrheic, nyatake sepotong kasa kasa hidrofilik sing diisi karo Minyak Haarlem. Tutup nganggo katun karton banjur simpen nganggo band.

Sampeyan uga, yen bisa, aplikasi liwat kompres sing ora diresiki Minyak Haarlem glepung panas saka roti lapis sing bakal nambah tumindak mateng.

Aplikasi ing wilayah sing lara, kompres cilik sing diresiki nganggo Minyak Haarlem, sing bakal diganti saben dina. Frostbite, Kaki lan tangan retak: Adus panas kaping telu saben dina, banjur gosok ringan karo Minyak Haarlem.

Adus panas kaping telu saben dina, banjur dipijit ringan nganggo minyak Haarlem.

Saliyane nyiyapake Minyak Haarlem ing larutan cair, uga ana salep sing diprodhuksi saka Minyak Haarlem. Disaranake nggunakake salep iki ing rong kasus ing ngisor iki:

  • Sakit untu: Lebokake wulu katun cilik, diresiki nganggo Minyak Haarlem, ing bolongan waos.
  • Rambut rontog: Nganggo sisir, gawe siji utawa luwih aplikasi saben dina lan gosok alon-alon nganggo sawetara tetes minyak Haarlem. Sampo seminggu pisan nganggo banyu panas. Amarga rambut rontog asring pas karo disfungsi ati, disaranake supaya minyak Haarlem dijupuk ing tetes utawa kapsul, saliyane aplikasi ing rambut.

NB: Kapsul bisa dijupuk nganggo banyu utawa cairan liyane. Tetes kudu dijupuk nganggo ombenan, cara sing paling apik yaiku nyelehake irungnya ing setengah gelas banyu.

Indikasi sing diwenehake ing leaflet iki ora bakal nggawe kita lali yen luwih becik njaluk saran saka dhokter sadurunge miwiti perawatan.