Babagan awake dhewe

abous kita

Minyak Haarlem Asli (GHO) nyedhiyakake obat organik kualitas paling apik sing diproduksi saka Prancis. Iki wis digunakake sajrone 400 taun dening Alchemy Walanda. Nganti pirang-pirang taun, kita bisa nerusake pangembangan Minyak Haarlem Asli.

Kita ngandhakake konsep pangobatan organik paling apik; tujuane kanggo ngasilake awak menyang kahanan keseimbangan alami sing bisa ngobati awake dhewe. Kita nggawe reputasi ing saindenging jagad sing nyedhiyakake suplemen panganan kanthi cara sing sehat lan organik. Kita wis 20 taun bisnis ing saindenging jagad lan minangka perusahaan pertama sing adol Minyak Asli Asli liwat dunia online. Kita duwe spesialisasi ing produk organik sing migunani kanggo manungsa lan kanca kewan (ingon kaya jaran, kucing lan segawon). Kita peduli banget karo kualitas produk. Tim kita nggawe produk saka bahan-bahan sing paling apik kanthi nggunakake proses produksi sing pas kanggo njaga kesejahteraan sing Seneng, Sehat lan Seimbang.

VALUES

Minyak Haarlem Asli minangka perusahaan sing nyedhiyakake Suplemen Panganan ing saindenging jagad kanthi cara organik. Nilai-nilai GHO nggambarake komitmene kanggo nggawe pengaruh positif marang para pelanggan lan komunitas;

  • Tumindak kanthi jujur ​​lan integritas sing ora kompromi ing kabeh tumindak.
  • Nyedhiyakake keamanan lan kesehatan kanggo pelanggan sing dihargai.
  • Puisi para pelanggan kanthi kualitas, nilai lan layanan sing unggul.

GHO seneng ujar manawa "Supaya awak sehat, iku tugas ... yen ora bakal bisa njaga pikiran sing kuwat lan bening." - Buddha

Kanggo ndamel misi sing fokus ing komunitas, GHO ngerti manawa ngakoni lan melu tenaga kerja bakal dadi pinunjul kanggo pangowahan positif kanggo para karyawan lan para pelanggan.