Mupangate Minyak Haarlem Asli

Minyak haarlem nyedhiyakake belerang sing kasedhiya ing bio!Minyak haarlem nyedhiyakake belerang sing kasedhiya ing bio!
Minyak haarlem wis nuduhake efektifitas kanggo nyegah penyakit pernapasan, ngrokok pasif lan aktif, panganan sing ora sehat lan radang sendi rheumatoid. Iki minangka suplemen energi sing ningkatake pemulihan sawise olahraga, ngindhari lara lan nyuda lemes mental. Revitalisasi kuku lan mbantu njaga rambut sing mengkilat lan sehat. Iki uga apik kanggo kanca kewan sampeyan.

Genesis saka Minyak Haarlem diwiwiti saka abad XVII ing Haarlem, Holland - sing nalika semana dadi pusat Alchemy Eropa Wétan. Minyak Haarlem kasusun saka telung unsur sederhana ing kapsul 200mg:

  • Belerang 16%
  • Turpentine pinus 80%
  • Minyak linen 4%

Kombinasi iki nggawe bioavailability tartamtu saka komponen dhasar sing nyebutake "quintessence" saka kautaman masing-masing.

Minyak Haarlem digunakake ing Prancis luwih saka 80 taun ing kontrol medis.

TINDAKAN ANTI-INFEKSI

Intine tur sulfur turpentine anti infeksi lan utamane aktif ing saluran pernapasan, kemih lan empedu. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kaca sing khusus kanggo infeksi saluran kemih.

TINDAKAN NGANGGO RHEUMATISME

Asosiasi efek anti-infeksi karo pasokan belerang minangka unsur tilak (tulang rawan lan artikulasi utamane sugih karo unsur tilak) lan paningkatan kortikoid alami nyuda infeksi lan ngidini regenerasi jaringan.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kaca sing khusus kanggo Rheumatism lan Rheumatoid Artritis.

TINDAKAN NGANGGO BRONCHITIS, BRONCHITIS KRONIK LAN FLU

Iki uga kalebu: ngrokok, ngrokok pasif, polusi atmosfer, asap knalpot. Minyak Haarlem uga migunani kanggo kabeh wong sing pengin nglindhungi sistem pernafasan saka serangan lingkungan utawa kanggo golek perawatan bronkitis.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kaca sing khusus kanggo Bronchitis.

TINDAKAN SALURAN

Telu komponen (mupangat) Minyak Haarlem nggawe ngilangi racun ing paru-paru lan usus ing umum. Sampeyan uga bisa ndeleng paningkatan bronkitis lan sekresi urin. Uga uga tumindak nyaring.

TINDAKAN ATAS MASALAH ASSIMILASI LAN DIET GOLEK

Minyak Haarlem melu asimilasi gizi sing luwih apik lan nambah keseimbangan gizi.

TINDAK KANGGO LUCU

Kulit, rambut, kuku ngemot bagean penting saka belerang organik sing ora teroksidasi (1.8%). Minyak Haarlem disaranake kanggo kabeh wong sing pengin menehi rambut lan kulit sing luwih cerah (nyebabake paningkatan tumindak SOD sing signifikan, superoxide dismutase).

TINDAKAN NGANGGAL GUNUNG

Kanggo atlit lan intelektual, (mupangat) Minyak Haarlem mbantu sampeyan cepet entuk level energi maneh. Iki nduweni peran detoksifikasi sing penting banget sawise usaha. Kanthi Haarlem Oil sampeyan bakal mati maneh lan sampeyan bakal bisa reaksi kanthi cepet marang efisiensi fisik lan intelektual.

  • Gunakake 1 kapsul saben dina kanggo ngimbangi panganan, kanggo nolak polusi lan agresi stres lan mbantu sampeyan njaga keseimbangan energi sing apik.
  • Minangka perawatan, njupuk 2 kapsul kaping telu saben dina sadurunge mangan, sajrone 15 dina. Kanggo bayi lan bocah, setengah dosis. Yen sampeyan duwe kuatir babagan njupuk nutrisi iki, konsultasi karo dokter utawa apoteker.

MINYAK HAARLEM ORA WONG-WONG WONG KANG NAMPAK KANG ASLI

Wong enom, Atlet lan Intelektual

Sulfur minangka detoksifikasi penting kanggo ati lan ginjel. Iki nduweni peran sing energik lan anti-lemes amarga njaga potensi energi sing diaktifake maneh sajrone upaya fisik lan intelektual. Uga nyegah lara otot sawise upaya fisik sing abot.

Wong Sepuh

Panjaluk Sulphur luwih penting kanthi tumindak anti-radikal bebas, amarga pratandha tuwa tuwa yaiku mati rasa sendi (asring ing wayah wengi utawa nalika esuk).

INDIKASI PRINCIPAL LAN DOSAGE AVERAGE

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kaca sing khusus kanggo Indikasi utama lan dosis rata-rata.

NB: artikel iki minangka reproduksi saka brosur taun 1955, sing entuk hak publisitas miturut N ° 413, p-20.903