200mL Botol Kanggo Jaran

Nuduhake kabeh asil 3

2 Botol 200mL Botol Kanggo Jaran

/ botol29.90
GHO-HRSOIL200

1 Botol 200mL Kanggo Jaran | Tuladha Minyak Haarlem Asli Dosis sing Disaranake: Gangguan bronkitis lan paru: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 14 dina berturut-turut. Baleni perawatan yen perlu, banjur 10ml saben minggu. Artritis lan rematik: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 20 dina berturut-turut, banjur 10ml saben minggu. Baleni perawatan saben 3 wulan yen prelu. Pengalaman kita nuduhake manawa ing kelainan kasebut, asil bisa beda-beda gumantung saka umur jaran lan drajade

/ botol29.90Tambah Wadhah

8 Botol 200mL Botol Kanggo Jaran

/ botol27.90
GHO-HRSOIL200

8 Botol 200mL Kanggo Jaran | Tuladha Minyak Haarlem Asli Dosis sing Disaranake: Gangguan bronkitis lan paru: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 14 dina berturut-turut. Baleni perawatan yen perlu, banjur 10ml saben minggu. Artritis lan rematik: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 20 dina berturut-turut, banjur 10ml saben minggu. Baleni perawatan saben 3 wulan yen prelu. Pengalaman kita nuduhake manawa ing kelainan kasebut, asil bisa beda-beda gumantung saka umur jaran lan drajade

/ botol27.90Tambah Wadhah

24 Botol 200mL Botol Kanggo Jaran

/ botol26.90
GHO-HRSOIL200

1 Botol 200mL Kanggo Jaran | Tuladha Minyak Haarlem Asli Dosis sing Disaranake: Gangguan bronkitis lan paru: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 14 dina berturut-turut. Baleni perawatan yen perlu, banjur 10ml saben minggu. Artritis lan rematik: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 20 dina berturut-turut, banjur 10ml saben minggu. Baleni perawatan saben 3 wulan yen prelu. Pengalaman kita nuduhake manawa ing kelainan kasebut, asil bisa beda-beda gumantung saka umur jaran lan drajade

/ botol26.90Tambah Wadhah

Minyak Haarlem Asli 200ml Kanggo Jaran digawe ing Laboratorium Prancis

Minyak Harlem duwe bau lan rasa khas, mula bisa dingerteni manawa jaran krasa kepincut karo kalorone.

Panggunaan:

Ing tamba: 10 ml nganti 15 ml paling ora 10 dina bisa dianyarake gumantung saka keruwetan gejala kasebut.
Ing pangopènan: 10 nganti 15 ml sawise usaha minangka kunci kanggo nulungi jaran sampeyan supaya bisa pulih, mula luwih cepet yen saya kuwat.

Minyak Haarlem Asli kanggo jaran khusus bisa uga digunakake ing njaba. Digosok ing tatu kanthi cara sing padha karo antiseptik, bakal nyepetake proses penyembuhan. Nyenyet ing sikil bisa ditambani kanthi cara nggunakake Lenga Haarlem Asli menyang wilayah sing kena pengaruh.

Wareg utawa dibalekake!

24 Botol 200mL Botol Kanggo JaranKanggo alesan apa wae, yen sampeyan ora wareg karo produk, sampeyan bisa ngirim maneh lan entuk pengembalian dana, mung takon sadurunge 14 dina.
Kita mbalekake dhuwit yen sampeyan ngirim kabeh kothak kanthi kahanan sing padha nalika sampeyan nampa pangiriman. Kita mbayar maneh 100% pesenan (kajaba biaya pengiriman) lan kita nampa mung siji kothak sing digunakake. Contone, kanthi urutan 24.90 EU, kita bakal ngasilake sampeyan 20.95 EU, prabédan cilik nggambarake biaya pengiriman.

Kartu Kredit (Stripe)

Logo StripeStripe ngidini pembayaran nganggo kertu kredit 100% aman.
Informasi kertu kredit sampeyan wis dienkripsi lan ora bisa dilacak. Sampeyan bisa pesen kanthi aman.


Klarna

Logo KlarnaPembayaran sing aman, gampang lan langsung liwat akun bank sampeyan.
Sampeyan bisa maca kabijakan privasi Klarna kene.


Transfer Dana Elektronik (EFT)

Gawe pembayaran langsung menyang akun bank. Gunakake ID Pesenan sampeyan minangka referensi pambayaran.
Pesenan sampeyan ora bakal dikirim nganti dana wis dibuwang ing akun kita.


Kita ngirim ing saindenging jagad!

Pangiriman BangsaWektu pengiriman bisa beda-beda ing tujuan,
kita nggunakake Pos lan DHL nanging umume ora ngluwihi 10 dina kerja.


Napa pesenan akeh?

kothakSaiki pesen sawetara kothak bakal nyuda biaya unit botol nanging uga nyuda biaya pengiriman.
Kanthi pesenan karo kanca utawa kolega, sampeyan bakal entuk rega paling apik.


Contact Us

emailKanggo pitakon, informasi tambahan utawa kesaksian, sampeyan bisa ngirim panjaluk ing Kaca kontak