Botol 10mL Kanggo Manungsa

Nuduhake kabeh asil 3

3 Botol 10ml kanggo Manungsa

/ botol9.90
GHO-HMNOIL10

10mL kanggo Manungsa | Resep Cahaya Minyak Haarlem Asli Miwiti perawatan kanthi njupuk esuk lan sore, sajrone seminggu, 1 kapsul utawa 5 tetes, banjur terus suwene 14 dina kanthi nyerep 1 kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore. Sawise mandheg sajrone seminggu, baleni perawatan sing padha sajrone 3 minggu suwene. Sawise mandheg anyar 10 dina, wektu iki, perawatan 2 wulan berturut-turut kanthi tingkat kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore 1 dina saka 2. Resep

20 Botol 10ml kanggo Manungsa +1 GRATIS

/ botol7.90
GHO-HMNOIL10

10mL kanggo Manungsa | Resep Cahaya Minyak Haarlem Asli Miwiti perawatan kanthi njupuk esuk lan sore, sajrone seminggu, 1 kapsul utawa 5 tetes, banjur terus suwene 14 dina kanthi nyerep 1 kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore. Sawise mandheg sajrone seminggu, baleni perawatan sing padha sajrone 3 minggu suwene. Sawise mandheg anyar 10 dina, wektu iki, perawatan 2 wulan berturut-turut kanthi tingkat kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore 1 dina saka 2. Resep

10 Botol 10ml kanggo Manungsa

/ botol7.90
GHO-HMNOIL10

10mL kanggo Manungsa | Resep Cahaya Minyak Haarlem Asli Miwiti perawatan kanthi njupuk esuk lan sore, sajrone seminggu, 1 kapsul utawa 5 tetes, banjur terus suwene 14 dina kanthi nyerep 1 kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore. Sawise mandheg sajrone seminggu, baleni perawatan sing padha sajrone 3 minggu suwene. Sawise mandheg anyar 10 dina, wektu iki, perawatan 2 wulan berturut-turut kanthi tingkat kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore 1 dina saka 2. Resep

Botol 10mL kanggo Minyak Haarlem Asli Manungsa digawe ing Laboratorium ing Prancis

komposisi
Minyak esensial turpentine (Pinus pinaster) 76%. Belerang organik 20%. Minyak biji rami (Linum usitassimum) 4%

manual
Botol tetes Minyak Haarlem (10ml) dikenal supaya minyak kasebut bisa gampang dosis.
Minyak haarlem, kanthi mambu lan rasane sing khas, bisa gampang diwutahake menyang gumpalan gula lan di sedot, utawa dijupuk 5-10 tetes kanthi banyu sithik 2-3 kali dina kanthi dhaharan.
Yen sampeyan ngatur dosis minyak Haarlem sing bener, iki uga bisa digunakake kanggo bocah: kaya tetes umure kaya umure wis pirang-pirang taun.

Wareg utawa dibalekake!

24 Botol 200mL Botol Kanggo JaranKanggo alesan apa wae, yen sampeyan ora wareg karo produk, sampeyan bisa ngirim maneh lan entuk pengembalian dana, mung takon sadurunge 14 dina.
Kita mbalekake dhuwit yen sampeyan ngirim kabeh kothak kanthi kahanan sing padha nalika sampeyan nampa pangiriman. Kita mbayar maneh 100% pesenan (kajaba biaya pengiriman) lan kita nampa mung siji kothak sing digunakake. Contone, kanthi urutan 24.90 EU, kita bakal ngasilake sampeyan 20.95 EU, prabédan cilik nggambarake biaya pengiriman.

Kartu Kredit (Stripe)

Logo StripeStripe ngidini pembayaran nganggo kertu kredit 100% aman.
Informasi kertu kredit sampeyan wis dienkripsi lan ora bisa dilacak. Sampeyan bisa pesen kanthi aman.


Klarna

Logo KlarnaPembayaran sing aman, gampang lan langsung liwat akun bank sampeyan.
Sampeyan bisa maca kabijakan privasi Klarna kene.


Transfer Dana Elektronik (EFT)

Gawe pembayaran langsung menyang akun bank. Gunakake ID Pesenan sampeyan minangka referensi pambayaran.
Pesenan sampeyan ora bakal dikirim nganti dana wis dibuwang ing akun kita.


Kita ngirim ing saindenging jagad!

Pangiriman BangsaWektu pengiriman bisa beda-beda ing tujuan,
kita nggunakake Pos lan DHL nanging umume ora ngluwihi 10 dina kerja.


Napa pesenan akeh?

kothakSaiki pesen sawetara kothak bakal nyuda biaya unit botol nanging uga nyuda biaya pengiriman.
Kanthi pesenan karo kanca utawa kolega, sampeyan bakal entuk rega paling apik.


Contact Us

emailKanggo pitakon, informasi tambahan utawa kesaksian, sampeyan bisa ngirim panjaluk ing Kaca kontak