Kothak 30 Kapsul Dilapisi

Nuduhake kabeh asil 3

3 Kothak 30 Kapsul Dilapisi

/ kothak14.00
GHO-CCAP30

1 kapsul dilapisi 200 MGRS minyak Haarlem sejati sing digawe ing Laboratorium ing Eropa. Komposisi: Sulfur (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%). Pitunjuk kanggo digunakake: 1 nganti 2 kapsul saben dina kanthi segelas banyu kebak 15 menit sadurunge mangan. Kanggo ngrampungake masalah iki, saiki nyedhiyakake kapsul "Dilapisi" anyar saka 200 mg STARCH ALAM adhedhasar. Kapsul "Dilapisi" iki ora mbukak ing weteng nanging ing usus, sing ngalangi nyuda cilik. 30 kapsul dilapisi 200 mg Minyak Haarlem saben kothak. Saiki kasedhiya ing

/ kothak14.00Tambah Wadhah

10 Kothak 30 Kapsul Dilapisi

/ kothak13.00
GHO-CCAP30

1 kapsul dilapisi 200 MGRS minyak Haarlem sejati sing digawe ing Laboratorium ing Eropa. Komposisi: Sulfur (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%). Pitunjuk kanggo digunakake: 1 nganti 2 kapsul saben dina kanthi segelas banyu kebak 15 menit sadurunge mangan. Kanggo ngrampungake masalah iki, saiki nyedhiyakake kapsul "Dilapisi" anyar saka 200 mg STARCH ALAM adhedhasar. Kapsul "Dilapisi" iki ora mbukak ing weteng nanging ing usus, sing ngalangi nyuda cilik. 30 kapsul dilapisi 200 mg Minyak Haarlem saben kothak. Saiki kasedhiya ing

/ kothak13.00Tambah Wadhah

Kothak 30 Kapsul Dilapisi Minyak Haarlem Asli Digawe ing Laboratorium Prancis

komposisi
Minyak esensial turpentine (Pinus pinaster) 80%. Belerang organik 16%. Minyak biji rami (Linum usitassimum) 4%.

Kontribusi kanggo 2 kapsul:

Minyak haarlem: 400 mg,
Minyak esensial turpentine yaiku: 304 mg,
Saka belerang mineral: 80 mg,
Minyak lenga linseed: 16 mg.

Asal kapsul: Kapsul asale saka sapi

manual
- Kesejahteraan: Ngombe 1 kapsul saben dina suwene 3 minggu. Kanggo nganyari kaping pirang-pirang taun.
- Napas: Ngombe 1 nganti 2 kapsul esuk lan sore suwene 15 dina. Anyari yen prelu.
- Mobilitas: Nganggo 1 nganti 2 kapsul saben dina, sak taun.
- Detox: Nganggo 1 kapsul saben dina suwene 10 dina. Ngaso 8 dina, banjur nerusake suwene 10 dina. Baleni maneh ing wulan sabanjure yen prelu. Kanggo dijupuk ing wayah sore nalika turu, luwih becik kanthi banyu akeh.

Wareg utawa dibalekake!

24 Botol 200mL Botol Kanggo JaranKanggo alesan apa wae, yen sampeyan ora wareg karo produk, sampeyan bisa ngirim maneh lan entuk pengembalian dana, mung takon sadurunge 14 dina.
Kita mbalekake dhuwit yen sampeyan ngirim kabeh kothak kanthi kahanan sing padha nalika sampeyan nampa pangiriman. Kita mbayar maneh 100% pesenan (kajaba biaya pengiriman) lan kita nampa mung siji kothak sing digunakake. Contone, kanthi urutan 24.90 EU, kita bakal ngasilake sampeyan 20.95 EU, prabédan cilik nggambarake biaya pengiriman.

Kartu Kredit (Stripe)

Logo StripeStripe ngidini pembayaran nganggo kertu kredit 100% aman.
Informasi kertu kredit sampeyan wis dienkripsi lan ora bisa dilacak. Sampeyan bisa pesen kanthi aman.


Klarna

Logo KlarnaPembayaran sing aman, gampang lan langsung liwat akun bank sampeyan.
Sampeyan bisa maca kabijakan privasi Klarna kene.


Transfer Dana Elektronik (EFT)

Gawe pembayaran langsung menyang akun bank. Gunakake ID Pesenan sampeyan minangka referensi pambayaran.
Pesenan sampeyan ora bakal dikirim nganti dana wis dibuwang ing akun kita.


Kita ngirim ing saindenging jagad!

Pangiriman BangsaWektu pengiriman bisa beda-beda ing tujuan,
kita nggunakake Pos lan DHL nanging umume ora ngluwihi 10 dina kerja.


Napa pesenan akeh?

kothakSaiki pesen sawetara kothak bakal nyuda biaya unit botol nanging uga nyuda biaya pengiriman.
Kanthi pesenan karo kanca utawa kolega, sampeyan bakal entuk rega paling apik.


Contact Us

emailKanggo pitakon, informasi tambahan utawa kesaksian, sampeyan bisa ngirim panjaluk ing Kaca kontak