Jaran Khusus

Minyak Haarlem mbantu sampeyan nglindhungi kesehatan jaran

Minyak Haarlem Asli kanggo jaran khusus minangka produk terkenal sing digunakake ing saindenging jagad dening pelatih, dokter hewan, manajer peternakan, lan kabeh sing peduli karo kesehatan lan kinerja jarane.

MINYAK LUAR BIASA, KANGGO KESEHATAN LAN KABEH KABEH

Minyak Haarlem mbantu sampeyan nglindhungi kesehatan jarangenuine Minyak haarlem kanggo jaran minangka gabungan saka telung bahan alami: belerang, minyak biji rempah lan minyak esensial turpentine - nanging rahasia kasebut ana ing "masak" bahan-bahan kasebut, lan ora bisa diduplikasi amarga ora dicampur utawa dicampur nganggo cara konvensional. Amarga proses pembuatan iki, minyak asli Haarlem unik kanthi kemampuan nyebar kanthi cepet liwat kewan, nalika isih diilangi kanthi efektif nalika tugas rampung.

Awak jaran kaya manungsa duwe pertahanan awake dhewe tumrap penyakit lan Minyak Haarlem Asli stimulasi sekresi hormon, kelenjar antehypofisis, lan korteks adrenal sing nambah pertahanan awake sing larang.

Minyak haarlem asli kanggo jaran sampeyan: perawatan polial

Minyak haarlem kanggo jaran sampeyan: perawatan pirang-pirangMinyak haarlem asli menehi industri jaran perawatan serbaguna, polvalent kanggo ngobati lan nyegah penyakit. Nggunakake minyak Haarlem, sampeyan bakal bisa ndeleng asil sing apik:

  • Nangsang fungsi hepatik lan bilier lan tumindak nglawan watu.
  • Ngapikake sistem urin lan ngilangi racun; Minyak haarlem minangka saluran sing apik banget.
  • Jaminan tumrap infeksi usus, bilier, urin lan pernafasan.
  • Ati-ati saka nyebarake parasit usus lan ngilangi. Parasit usus minangka penyebab utama kolik.
  • Lawan manifestasi artritis lan menehi kontribusi kanggo obat pungkasan.
  • Mbantu pemulihan kanthi cepet kanthi kewan sawise usaha tenanan. Minyak haarlem duweni pengaruh nyuda jaran ing kompetisi.
  • Stimulate, alami lan tanpa efek samping, sekresi hormon jaran dhewe ing kelenjar Antehypophyse lan Corticosurrenal.

Tuladha dosis sing disaranake:

Tuladha dosis sing disaranakeKelainan bronkitis lan paru: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 14 dina suwene. Baleni perawatan yen perlu, banjur 10ml saben minggu.

Artritis lan rematik: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 20 dina berturut-turut, banjur 10ml saben minggu. Baleni perawatan saben 3 wulan yen prelu. Pengalaman kita nuduhake manawa ing kelainan kasebut, asil bisa beda-beda gumantung saka umur jaran lan derajat peradangan.

Penyisihan toksin: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran panganan sajrone 10 dina berturut-turut, luwih sawise latihan utawa balapan, banjur 10ml saben minggu. Yen isih ana masalah, 10ml 2 utawa 3 kali seminggu suwene 3 wulan 10ml saben minggu.

Masalah otot: 10 ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 10 dina berturut-turut, 10ml saben minggu. Baleni perawatan sawise 4 minggu yen ana masalah.

NB: Pandhuan panggunaan lan dosis sing disaranake kanggo kabeh sifat terapeutik bakal dikirim karo pesanan sampeyan.

MINYAK LUAR BIASA kanggo HORSES INFITASI KURATIF

ENGIN MINYAK PALING KERAMEN KANGGO WIRU KURATIFKanggo ngrampungake, kayata infeksi usus, radhang utawa bronkial utawa infeksi, wenehake jaran 10 ml Lenga Haarlem Asli sajrone wolung dina berturut-turut, banjur 10 ml saben dina kapindho sajrone rong minggu sabanjure, sawise sepuluh dina ngaso, baleni yen perlu. Sanajan, Minyak Haarlem Asli duwe bau khas, eksperimen lan pengalaman nggunakake Minyak Haarlem Asli wis mbuktekake manawa jaran seneng rasane produk iki lan uga bakal digoleki ing panganan. Dosis kasebut bisa diwenehake ing panganan utawa kanthi lisan.

Kita Minyak Haarlem Asli kanggo jaran malah bisa digunakake ing njaba. Digosok ing tatu kanthi cara sing padha karo antiseptik, bakal nyepetake proses penyembuhan. Nyenyet ing sikil bisa ditambani kanthi cara nggunakake Lenga Haarlem Asli menyang wilayah sing kena pengaruh.

Eksperimen Minyak Haarlem babagan napsu jaran ing peternakan Vauptain Stud

Eksperimen kasebut ditindakake wulan Februari lan April 1981 ing pirang-pirang balap kuda jaran ing Vauptain ing Buc (Yvelines)

  1. Saka total bocah lanang umur 17 siji lan loro sing diobati karo Minyak Haarlem Asli kanggo kaping pisanan, wiwit dina kapisan 15 wong kasebut ora kangelan njupuk 10 cc Asli Minyak Haarlem sajrone asupan kanthi campuran udakara 6 liter gandum + gandum datar. Loro saka wong-wong mau wis wiwit dilat trough sawise 48h. Pangobatan ing ngisor iki ora nyebabake masalah napsu.
  2. Saka total 64 wong diwasa kabeh umur; udakara sèket wong sing kaping pisanan diobati karo Minyak Haarlem, - 5 wong butuh wektu limang dina kanggo mbiyantu. Pangobatan ing ngisor iki, mung siji jaran sing duwe masalah napsu sedina.

presentation
gendul 200 ml haarlemoil kanggo jaranBotol 200 ml (20 dosis 10 ml).

Presentasi iki didol dina iki saka 24,90 € kanthi pesenan 24 botol (paket 1, 2 lan 10 botol uga kasedhiya); dadi kanggo dosis 10ml, sampeyan mbayar kurang saka 1,25 €! Minyak haarlem bisa uga luwih murah tinimbang aditif pakan sing digunakake saiki lan mung siji-sijine sing sampeyan butuhake.

Garansi pabrikan luwih saka 80 taun.