Description

10mL kanggo Manungsa | Minyak Haarlem Asli

Resep Cahya
Miwiti perawatan kanthi njupuk esuk lan sore, sajrone seminggu, 1 kapsul utawa 5 tetes, banjur terusake sajrone 14 dina sabanjure kanthi nyerep 1 kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore. Sawise mandheg sajrone seminggu, baleni perawatan sing padha sajrone 3 minggu suwene. Sawise mandheg anyar 10 dina, wektu iki, perawatan 2 wulan berturut-turut kanthi tingkat kapsul utawa 5 tetes esuk, awan lan sore 1 dina saka 2.

Rata-rata Resep
10 tetes utawa 2 kapsul telung dina saben 3 suwene 15 dina, dipisahake seminggu istirahat. Sawise lan suwene 2 wulan kaping pindho saben dina lan saben dina liyane, 5 tetes utawa 1 kapsul.

Kanggo luwih lengkap, bukak situs web. www.haarlem-oil.com

informasi tambahan

bobot 41 g

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "20 Botol 10ml kanggo Manungsa +1 GRATIS"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *