Description

1 kapsul dilapisi 200 MGRS minyak Haarlem sejati digawe ing Laboratorium ing Eropa.

Komposisi: Sulfur (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%).

Pitunjuk kanggo digunakake: 1 nganti 2 kapsul saben dina kanthi segelas banyu kebak 15 menit sadurunge mangan.

Kanggo ngrampungake masalah iki, saiki nyedhiyakake kapsul "Dilapisi" anyar 200% STARCH ALAM adhedhasar. Kapsul "Dilapisi" iki ora mbukak ing weteng nanging ing usus, sing ngalangi nyuda cilik. 30 kapsul dilapisi 200 mg Minyak Haarlem saben kothak.

Saiki kasedhiya ing kapsul 200 MGRS (gliserin gelatin envelope tahan gastro) Nilai energi 0072 kal (0300 j) regane 100 kal 36 (j 150.4) digawe ing Laboratorium ing Eropa.

informasi tambahan

bobot 21 g

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “20 Kothak 30 Kapsul Dilapisi + 1 GRATIS”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *