Description

1 Kothak 30 kapsul saka Minyak Haarlem Asli digawe ing Laboratorium ing Eropa.

Komposisi: Sulfur (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%).

Pitunjuk kanggo digunakake: 1 nganti 2 kapsul saben dina kanthi segelas banyu kebak 15 menit sadurunge mangan.

Saiki kasedhiya ing kapsul 200 mg (amplop gelatin gliserin tahan gastro) utawa botol 10ml (setara 5 tetes duwe 1 200 kapsul mg) nilai energi 0072 kal (0300 j) regane 100 kal 36 (j 150.4) digawe ing Laboratorium ing Eropa.

informasi tambahan

bobot 20 g

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “20 Kothak 30 Kapsul Standar + 1 GRATIS”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *