Description

1 Botol 200mL Kanggo Jaran | Minyak Haarlem Asli

Tuladhane Dosis sing Disaranake:
Kelainan bronkitis lan paru: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 14 dina suwene. Baleni perawatan yen perlu, banjur 10ml saben minggu.

Artritis lan rematik: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 20 dina berturut-turut, banjur 10ml saben minggu. Baleni perawatan saben 3 wulan yen prelu. Pengalaman kita nuduhake manawa ing kelainan kasebut, asil bisa beda-beda gumantung saka umur jaran lan derajat peradangan.

Penyisihan toksin: 10ml saben dina kanthi lisan utawa campuran panganan sajrone 10 dina berturut-turut, luwih sawise latihan utawa balapan, banjur 10ml saben minggu. Yen isih ana masalah, 10ml 2 utawa 3 kali seminggu suwene 3 wulan 10ml saben minggu.

Masalah otot: 10 ml saben dina kanthi lisan utawa campuran feed sajrone 10 dina berturut-turut, 10ml saben minggu. Baleni perawatan sawise

informasi tambahan

bobot 235 g

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “24 Botol 200mL Botol Kanggo Jaran”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *