Description

10mL kanggo Pets | Minyak Haarlem Asli

SULFUR ing kewan ingon luwih penting tinimbang manungsa! Penting, aja nganti penting banget kanggo kewan sampeyan, aja nganti kekurangan salah siji saka 7 unsur dhasar organisme kayata Sulfur. Tanpa pengin nggawe peteng, asu lan kucing kita malah luwih kekurangan tinimbang kita.

Napa lingkungane? Amarga efek kasebut luwih akeh tinimbang sampeyan ing titik pernapasan, utamane ing kutha, amarga ing level sing padha karo gas buang, umpamane. Dheweke ngliwati banyu udan sing ngilangi kabeh polutan ing lemah. Ing deso, biasane ora kena pengaruh, mula bakal cedhak karo lapangan lan pestisida sing bakal mbebayani kanthi bertahap.

Pitunjuk kanggo digunakake kanggo kewan cilik:
14 mg saben kg
1 tetes padha karo 40 mg, sing apik kanggo 2.80 kg

informasi tambahan

bobot 13.6 g

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “3 Botol 10ml kanggo Pets”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *