Description

1 Kothak 30 kapsul saka Minyak Haarlem Asli digawe ing Laboratorium ing Eropa.

Komposisi: Sulfur (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%).

Pitunjuk kanggo digunakake: 1 nganti 2 kapsul saben dina kanthi segelas banyu kebak 15 menit sadurunge mangan.

Saiki kasedhiya ing kapsul 200 mg (amplop gelatin gliserin tahan gastro) utawa botol 10ml (setara 5 tetes duwe 1 200 kapsul mg) nilai energi 0072 kal (0300 j) regane 100 kal 36 (j 150.4) digawe ing Laboratorium ing Eropa.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Kothak saka 30 Kapsul Standar - TRIAL OFFER”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *